Húsos ételek
Mindegy, hogy „csak” csirkéről van szó vagy luxusterméknek számító libamájról, a lényeg a részletekben rejlik. A hússütés alapvetően nem nagy ördöngösség, főleg, ha ismered a különböző húsfajták apró elkészítési trükkjeit, amivel igazán csodás végeredmény kerülhet a tányérra – ezeknél a húsos ételeknél bőven találsz tippeket kacsa, karaj, steak, liba, csirke sütéséhez. Sőt, megmutatom, hogyan bánj a fejedelmi libamájjal, amit már csak az ára miatt sem szeretne senki elrontani – hidd el, sokkal könnyebb, mint gondolnád, úgyhogy bátran fogj hozzá!
Burgundi marhaszegy
Klasszikus burgundi, most marhaszegyből, így nem ragu, hanem szeletelhető sült lesz a végeredmény – akár az ünnepi asztalra is tökéletes.
Fűszeres pulykatekercs
Pulykatekercs fűszerpasztával töltve – szaftos, ízgazdag és jó sok vendégnek elég lesz, szóval éppen ideális az ünnepi asztalra.
Kacsasült birsalmával
Illatos, omlós kacsasült birssel, ami frissen és lekvárként is került az ételbe.
Marbella csirke
Amerikai klasszikus a nyolcvanas évekből – csirke gazdag boros, aszalt gyümölcsös mártásban.
Libamell pirított karalábéval
Márton-napi libamell extra körettel – a karalábénak nagyon jól áll a barnított vaj, méz és mogyoró triója, úgyhogy mindenképp kerüljenek rá!
Mázas húsvéti sonka
Kicsit más, de sokkal különlegesebb élmény, mint a hagyományos húsvéti sonka: nemcsak fő, hanem sül is, és kap egy isteni, édes mázat a végén.
Gránátalmás sült kacsa
Gránátalmás, ízletes mázzal sült kacsamell és kacsacomb, ami bármilyen ünnepi asztal méltó főszereplője lehet.
Céklás gnocchi libamellel és narancsmártással
Extra fogás mindennel, ami jó az őszben – libamell, cékla, narancs, kell ennél több? Ráadásul kacsával és sertésszűzzel is működik.
Zöldséges piláf sült csirkecombbal
Ropogósra sült csirkecomb zöldséges piláffal – egészséges, gyors, színes vacsora vagy ebéd, amit kedved szerint variálhatsz zöldségekkel.
Fűszeres csirkenyárs sültzöldség-salátával
Itt igazából a köret a főszereplő, a sültzöldség-saláta magában is szuper főétel, de azért dobtunk mellé egy jó fűszeres csirkenyársat is.
Steak kávés fűszerkéregben
A steaksütés nem nagy ügy, csak gyakorolni kell egy kicsit, és pár szabályt betartani – persze, nem árt megbolondítani némi vagány fűszerezéssel.
Gránátalmás kacsamell gesztenyés zellerpürével
Egy gyors, egyszerű, mégis nagyon menő ünnepi fogás – a kacsamell gránátalmás mázat kap, a zellerpürébe pedig gesztenye is kerül.
Húsos ételek 1 találat
Húsos ételek
Mindegy, hogy „csak” csirkéről van szó vagy luxusterméknek számító libamájról, a lényeg a részletekben rejlik. A hússütés alapvetően nem nagy ördöngösség, főleg, ha ismered a különböző húsfajták apró elkészítési trükkjeit, amivel igazán csodás végeredmény kerülhet a tányérra – ezekben a húsos receptekben bőven találsz tippeket kacsa, karaj, steak, liba, csirke sütéséhez. Sőt, megmutatom, hogyan bánj a fejedelmi libamájjal, amit már csak az ára miatt sem szeretne senki elrontani – hidd el, sokkal könnyebb, mint gondolnád, úgyhogy bátran fogj hozzá!
Burgundi marhaszegy
Klasszikus burgundi, most marhaszegyből, így nem ragu, hanem szeletelhető sült lesz a végeredmény – akár az ünnepi asztalra is tökéletes.
Fűszeres pulykatekercs
Pulykatekercs fűszerpasztával töltve – szaftos, ízgazdag és jó sok vendégnek elég lesz, szóval éppen ideális az ünnepi asztalra.
Kacsasült birsalmával
Illatos, omlós kacsasült birssel, ami frissen és lekvárként is került az ételbe.
Marbella csirke
Amerikai klasszikus a nyolcvanas évekből – csirke gazdag boros, aszalt gyümölcsös mártásban.