Húsos ételek
Mindegy, hogy „csak” csirkéről van szó vagy luxusterméknek számító libamájról, a lényeg a részletekben rejlik. A hússütés alapvetően nem nagy ördöngösség, főleg, ha ismered a különböző húsfajták apró elkészítési trükkjeit, amivel igazán csodás végeredmény kerülhet a tányérra – ezeknél a húsos ételeknél bőven találsz tippeket kacsa, karaj, steak, liba, csirke sütéséhez. Sőt, megmutatom, hogyan bánj a fejedelmi libamájjal, amit már csak az ára miatt sem szeretne senki elrontani – hidd el, sokkal könnyebb, mint gondolnád, úgyhogy bátran fogj hozzá!
Húsos ételek 1 találat
Húsos ételek
Mindegy, hogy „csak” csirkéről van szó vagy luxusterméknek számító libamájról, a lényeg a részletekben rejlik. A hússütés alapvetően nem nagy ördöngösség, főleg, ha ismered a különböző húsfajták apró elkészítési trükkjeit, amivel igazán csodás végeredmény kerülhet a tányérra – ezekben a húsos receptekben bőven találsz tippeket kacsa, karaj, steak, liba, csirke sütéséhez. Sőt, megmutatom, hogyan bánj a fejedelmi libamájjal, amit már csak az ára miatt sem szeretne senki elrontani – hidd el, sokkal könnyebb, mint gondolnád, úgyhogy bátran fogj hozzá!
Csípős grillezett csirkeszárny
Grillezni nem csak nyáron lehet, sőt, a forró sütő és a jó fűszeres, csípős csirkeszárnyak a hidegben esnek igazán jól.
Serpenyős libamáj körtével
A libamáj luxus alapanyag, ezért nagyon nem mindegy, hogyan készítjük el, de nem kell megijedni tőle, ez egy nagyon egyszerű, viszont igazi ünnepi fogás.
Mangalicakaraj mézes-meggyes salátával
Lehet, hogy meglepő, de a fanyar meggy szuperül passzol salátákba, és megkoronázza a zsályával sült serpenyős karajt.
Rozé kacsamell vörösboros szilvával
Egy csomó őszi kincs van ebben az ételben: kacsa, szilva, vörösbor – pont megfelel arra, hogy a hidegebb időre hangolódjunk.