Húsos ételek
Mindegy, hogy „csak” csirkéről van szó vagy luxusterméknek számító libamájról, a lényeg a részletekben rejlik. A hússütés alapvetően nem nagy ördöngösség, főleg, ha ismered a különböző húsfajták apró elkészítési trükkjeit, amivel igazán csodás végeredmény kerülhet a tányérra – ezeknél a húsos ételeknél bőven találsz tippeket kacsa, karaj, steak, liba, csirke sütéséhez. Sőt, megmutatom, hogyan bánj a fejedelmi libamájjal, amit már csak az ára miatt sem szeretne senki elrontani – hidd el, sokkal könnyebb, mint gondolnád, úgyhogy bátran fogj hozzá!
Csípős grillezett csirkeszárny
Grillezni nem csak nyáron lehet, sőt, a forró sütő és a jó fűszeres, csípős csirkeszárnyak a hidegben esnek igazán jól.
Serpenyős libamáj körtével
A libamáj luxus alapanyag, ezért nagyon nem mindegy, hogyan készítjük el, de nem kell megijedni tőle, ez egy nagyon egyszerű, viszont igazi ünnepi fogás.
Mangalicakaraj mézes-meggyes salátával
Lehet, hogy meglepő, de a fanyar meggy szuperül passzol salátákba, és megkoronázza a zsályával sült serpenyős karajt.
Rozé kacsamell vörösboros szilvával
Egy csomó őszi kincs van ebben az ételben: kacsa, szilva, vörösbor – pont megfelel arra, hogy a hidegebb időre hangolódjunk.
Csirkemáj balzsamecettel és kurkumás rizzsel
A csirkemáj sajnos ritka szereplője étrendünknek, de ez most talán megváltozik, mert a balzsamecetes sült hagymával nagyon izgalmas páros alkotnak.
Csirkenyárs ananásszal és banánketchuppal
A grillezett csirkenyárs klassz műfaj, ez ugyan egy egzotikusabb verzió, de az ananász és banánketchup miatt abszolút gyerekbarát fogás.
Húsos ételek 1 találat
Húsos ételek
Mindegy, hogy „csak” csirkéről van szó vagy luxusterméknek számító libamájról, a lényeg a részletekben rejlik. A hússütés alapvetően nem nagy ördöngösség, főleg, ha ismered a különböző húsfajták apró elkészítési trükkjeit, amivel igazán csodás végeredmény kerülhet a tányérra – ezekben a húsos receptekben bőven találsz tippeket kacsa, karaj, steak, liba, csirke sütéséhez. Sőt, megmutatom, hogyan bánj a fejedelmi libamájjal, amit már csak az ára miatt sem szeretne senki elrontani – hidd el, sokkal könnyebb, mint gondolnád, úgyhogy bátran fogj hozzá!
Libamell pirított karalábéval
Márton-napi libamell extra körettel – a karalábénak nagyon jól áll a barnított vaj, méz és mogyoró triója, úgyhogy mindenképp kerüljenek rá!
Mázas húsvéti sonka
Kicsit más, de sokkal különlegesebb élmény, mint a hagyományos húsvéti sonka: nemcsak fő, hanem sül is, és kap egy isteni, édes mázat a végén.
Gránátalmás sült kacsa
Gránátalmás, ízletes mázzal sült kacsamell és kacsacomb, ami bármilyen ünnepi asztal méltó főszereplője lehet.
Céklás gnocchi libamellel és narancsmártással
Extra fogás mindennel, ami jó az őszben – libamell, cékla, narancs, kell ennél több? Ráadásul kacsával és sertésszűzzel is működik.