Így lesz tökéletes a kotyogós kávé

A reggeli kávézási szokásaink ugyanolyan egyediek, mint mi magunk. Te hogy iszod a kávéd? Nyugiban, amikor még mindenki más alszik, vagy rohangálva a reggeli teendők intézése közben? Felhörpinted vagy lassan kortyolgatod? Tejjel? Cukorral? Növényi tejjel? Magában? Hosszan sorolhatnánk, de a lényeg minden esetben az, hogy olyan legyen az élmény, amire vágysz.

Ehhez pedig tökéletesen elkészített kávéra van szükség. A legegyszerűbb dologgal kezdjük: az alábbi videóban megmutatjuk, hogyan készíts príma kávét kotyogós kávéfőzővel.

Oszd meg a blogbejegyzést:

Facebook
Pinterest
Email

Láttad már az új könyvemet?

80 recept és sok-sok tipp tudatos hedonistáknak

Ebéd ötletek

Extra paradicsomos tészta

Extra paradicsomos tészta

Duplán paradicsomos tészta, némi szardellával és kapribogyóval bolondítva – igazi nyári fogás, amihez már csak egy nagy csokor bazsalikom kell, semmi más.

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolódó blogbejegyzések

Receptkereső

Gyors
Előétel
Főétel
Vegetáriánus
Gyerekbarát
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Tízórai/uzsonna
Étel típus
Szezon
Filter by Édesség
Mentes