Gyors, Hal, Vendégváró falat

Füstölt pisztrángkrém

0 hozzászólás

A füstölt pisztráng csodálatos dolog! Salátákban is nagyon szeretem, de egy jó kovászos pirítósra kent füstöt pisztrángkrém olyan luxus, amit örülök, hogy megengedhetek magamnak. A krémet összeállítani nem nagy ügy és szerencsére már egész sok helyen kapható ez szuper alapanyag is! Uzsonnára vagy egy baráti összejövetelen pár pohár bor mellé is jó választás.

Füstölt pisztrángkrém

Adag

1

adag
Előkészítés

30

minutes
Főzés/sütésperc
Teljes elkészítési idő

30

minutes

Hozzávalók

  • 1 teáskanál finomra aprított metélőhagyma

  • ½ kezeletlen citrom reszelt héja és leve

  • csipetnyi só

  • 160 g füstölt, bőrmentes pisztrángfilé

  • 100 g natúr krémsajt

  • 50 g görög joghurt

  • 1 kiskanál magos mustár

Elkészítés

  • A metélőhagymát egészen apróra vágjuk, a citrom héját lereszeljük.
  • A pisztrángfilét villával darabosra törjük, majd az összes hozzávalót könnyedén összekeverjük, és behűtjük.

Tipp

  • Adjunk mellé több féle kenyeret vagy zöldséget, ha mártogatósként kínáljuk.

Mondd el mit gondolsz!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*